Buffetten

Kiest u voor een volledig buffet, dan heeft u keuze te over. Wilt u een themabuffet... ook geen probleem. Hieronder een overzicht van onze uitgebreide buffetmogelijkheden. Tevens zijn alle buffetten en barbecues ook op locatie te verzorgen.

Buffetten - Feesten Party Centrum Stadspark

Buffet Stadspark


Rundvlees salade met royale garnering (rollade, paté, asperges in ham etc.) Kipkerrie salade met divers fruit (mango, rode bes, meloen, ananas, kiwi etc.) Zalmsalade met diverse vissoorten (haring, zalmsnippers, makreel etc.) Het geheel wordt feestelijk "aangekleed" met onder meer: ijsbergsla, komkommer, tomaatjes en Amsterdamse ui. Uiteraard zal stokbrood met kruidenboter niet ontbreken.


€15,00

Buffet Royal


Als buffet stadspark maar dan aangevuld met: ·Italiaanse pastasalade, fricandeau, Garnalen.


€17,50

Buffet Deluxe


Als buffet Royal maar dan aangevuld met: ·Gevulde eieren, rosbief, gerookte paling, tonijn, Hollandse garnalen en verse fruitsalade.


€20,00

Buffet Paella


Het Spaanse buffet bij uitstek. Een mooie volle paellapan met vis, kip, garnaal, kreeftjes en meer, met een fijne Spaanse salade. Broodjes met olijfolie en wat zeezout zorgen voor een speciale smaak ervaring.


€15,00

Buffet Mexicana


Burrito's gevuld met kip, gesmolten kaas en salsa, taco's en wraps met beef, kip, maïs en gele rijst. Tortilla's gevuld met groente en tex-mex sauzen. Aangevuld met een frisse salade met dressing.


€14,00

Buffet U.S.A.


Chicken wings, sparerib en burgers met diverse passende sausjes. Diverse steakfrieten met echte mayonaise en een maïskolf in honing. Sambalboontjes in spek gebonden zorgen voor een finishing touch.


€12,50

Buffet Hollands


Boerenkool, zuurkool, hutspot, rauwe andijvie, stamppot bruine bonen met mosterd, augurk, zilver- en Amsterdamse uitjes, speklapjes en rookworst.


€12,50

Barbecue Dik Doun in Toene


Drie mooi opgemaakte salades met keuze uit: Rundvlees, kipkerrie, Italiaanse pasta, Kartoffel, zalm salade. Met hamburgers, saté, shoarma, gemarineerde speklapjes en braadworsten, stokbrood en kruidenboter. Vanzelfsprekend kunnen alle salades ook opgemaakt worden overeenkomstig Uw suggesties/


€20,00

Vraag nu een reservering aan

Contact