Zalen

De Gamble

Deze gelijkvloerse zaal is wat groter dan de sociëteit en is geschikt voor feesten tot 1200 gasten. De mogelijkheid bestaat om de zaal in te richten naar eigen wens en inzicht. Dat kan middels de huidige inrichting met diverse bar voorzieningen, sta tafels, zit gelegenheden en dansvloer maar U kunt ook kiezen voor een vrije zaal met enkel staanplaatsen en een podium voor bands, acts en artiesten. Ook hier biedt de 40 meter lange glazen wand voor een fenomenaal uitzicht en bij geschikte weersomstandigheden kunnen we acht speciale klapdeuren open slaan naar de out-door plaza.

Bekijk meer foto's

De Societeit

Kenmerk van deze zaal is de gezellige en representatieve entourage, waar U gekeken door een immens grote glazen wand, de prachtige skyline van het Stadspark kunt bewonderen. De open keuken, de prominent aanwezige bar in combinatie met de gezellige statafels en eigentijdse zitgelegenheden maakt deze ruimte intiem en informeel. Bovendien is er ruimte voor optredens van bands, acts en voorstellingen. De sociëteit biedt gelegenheid voor 50 tot 150 gasten.

Bekijk meer foto's

De Upperfloor

Deze zaal is gelegen boven de gamble en derhalve een uitstekende aanvulling als extra feestzaal met eveneens een bar, zit en keukenvoorziening en biedt plaats voor zo'n 200 personen. De vormgeving van deze zaal is bouwkundig uniek, de bovenzaal loopt trapsgewijs af in grote treden van 3 bij 40 meter naar wederom een gigantische glazen wand, welke weer uitzicht geeft het weidse evenemententerrein met haar reeds genoemde adembenemende skyline. Met het juiste licht en geluid is dit de locatie voor een prachtig feest met een unieke sfeerbeleving!

Bekijk meer foto's

Heeft u een keuze kunnen maken?

Contact